Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eltörni a...

Hogyan tudnám eltörni a fülemet? 8 éve bírkózok, de a srácok nem tudják eltörni. Viszont én örülnék a karfiolfülnek.

Figyelt kérdés
Mivel csapassam meg? Gumikalapács?
2011. febr. 6. 20:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

auuu jéézus

ez még így olvasva is szörnyű

2011. febr. 6. 20:15
 2/14 A kérdező kommentje:
pedig a kérdést komolyan tettem fel
2011. febr. 6. 20:27
 3/14 A kérdező kommentje:
nyugi, birom a fájdalmat! egy állat vagyok
2011. febr. 6. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

akkor nagyon egyszerű. vágd le a fülkagylód, majd taposd össze, hajts át rajta kocsival, kalapáccsal üsd szét, ne sajnáld. aztán varrd vissza a helyére.

vagy pedig fogd satu közé.

2011. febr. 6. 21:03
 5/14 A kérdező kommentje:

az első része nem volt se poénos.. se érdemes kiírni

a második része pedig pont most jutott eszembe nekem is, satuzás lesz

2011. febr. 6. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

én mindkettőt poénből írtam, megpróbáltam a kérdés színvonalát tartani.

MINEK törnéd össze a füled? nem menő, FŐLEG ha satuval csinálod. ez kb. olyan, mint amikor a lányok át akarják szakítani a szűzhártyájukat. szüzek maradnak, tehát semmi értelme. nálad is ez van. nem tudom miért akarod összetörni a füled, de gondolom azért, hogy látszódjon rajtad, hogy birkózol. nos, idővel majd össze fog zúzódni, ne aggódj. addig pedig ne legyél retardált. köszönöm =)

2011. febr. 6. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:

szerintem el fog magától is törni :)

volt egy osztálytársam, neki is csak gimi 4. ben tört el, de akkor nagyon örült a fejének, meg a karfiol fülének... :)

ő judozott

2011. febr. 6. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:

A fejbe rúgástól is el tud törni.

2 hónapja úgy fülön rúgott az edzőm,hogy 1 hónapig a bal oldalamon tudtam csak aludni.

Feldagadt meg érzékeny volt,nem biztos,hogy eltört,de egy próbát tehetsz.

Cipővel persze,mehet cipőorral is:).

2011. febr. 6. 22:02
 9/14 anonim válasza:

Szia!

De jó, hogy megtaláltam a kérdésedet! Legalább egy bennfentestől megkérdezhetem. Miért szükséges a fül eltörése? Van ennek valamilyen praktikus oka? (egyébként én legutóbb kézi súlyzó (támasztani)+ ököl kombinációját láttam.

2011. febr. 10. 09:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
vér kerül a fülbe a porc és a hártya közé amikor megtörik, ez felduzzad és amikor megalvad már semmit nem lehet csinálni vele. szerintem ne csináld. aztán megkérdezik hogy karfiol füled van? igen. hogyhgoy? birkózól? igen 10 éve? és hogy tört el? hát szétvertem cipővel, súllyal meg ököllel miután megkérdeztem gyakori kérdéseken hogy hogy is legyen.
2012. szept. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!