Hogyan tudnám eltörni a fülemet? 8 éve bírkózok, de a srácok nem tudják eltörni. Viszont én örülnék a karfiolfülnek.
auuu jéézus
ez még így olvasva is szörnyű
akkor nagyon egyszerű. vágd le a fülkagylód, majd taposd össze, hajts át rajta kocsival, kalapáccsal üsd szét, ne sajnáld. aztán varrd vissza a helyére.
vagy pedig fogd satu közé.
az első része nem volt se poénos.. se érdemes kiírni
a második része pedig pont most jutott eszembe nekem is, satuzás lesz
én mindkettőt poénből írtam, megpróbáltam a kérdés színvonalát tartani.
MINEK törnéd össze a füled? nem menő, FŐLEG ha satuval csinálod. ez kb. olyan, mint amikor a lányok át akarják szakítani a szűzhártyájukat. szüzek maradnak, tehát semmi értelme. nálad is ez van. nem tudom miért akarod összetörni a füled, de gondolom azért, hogy látszódjon rajtad, hogy birkózol. nos, idővel majd össze fog zúzódni, ne aggódj. addig pedig ne legyél retardált. köszönöm =)
szerintem el fog magától is törni :)
volt egy osztálytársam, neki is csak gimi 4. ben tört el, de akkor nagyon örült a fejének, meg a karfiol fülének... :)
ő judozott
A fejbe rúgástól is el tud törni.
2 hónapja úgy fülön rúgott az edzőm,hogy 1 hónapig a bal oldalamon tudtam csak aludni.
Feldagadt meg érzékeny volt,nem biztos,hogy eltört,de egy próbát tehetsz.
Cipővel persze,mehet cipőorral is:).
Szia!
De jó, hogy megtaláltam a kérdésedet! Legalább egy bennfentestől megkérdezhetem. Miért szükséges a fül eltörése? Van ennek valamilyen praktikus oka? (egyébként én legutóbb kézi súlyzó (támasztani)+ ököl kombinációját láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!