48óra regenerációs idő:D Kb 20 éves tudjuk hogy nem annyi.Meg felülés bazze:D:D:D Namennyag*cibe XD És ilyen idióták adnak másnak tanácsokat...
2011. febr. 6. 11:34
12/19 anonim válasza:
ez hülyeség...mindenki úgy hivja ahogy akarja. attól hogy vki gyúrás helyett az edzés kifejezést használja még nem biztos hogy "keményebb" am meg kezdetben heti 6X felülés bőven jó... ha egy héten csak 3X csinálod soha nem lesz kockahasad. am hány éves vagy utolső válaszoló?
2011. febr. 6. 11:36
13/19 anonim válasza:
11:31 mármint hogy te hány éves vagy?
2011. febr. 6. 11:37
14/19 anonim válasza:
K*rva érdekes de én nem csinálok felülést és kockás a hasam,Dexter Jackson sem csinál felülést.Sőt a profik nagy része sem.De lehet te vagy a k*rvaokos a felüléslóf*sszal és ők a hülyék mert diétáznak.
Elmondok neked 1 titkot.Mindenkinek kockás a hasa.A 99éves dédanyámnak is.Sőt mindenki keresztszálkás.Csak zsír meg víz fedi.
Akkor most áruld már el nekem hogy a felülés hogy tünteti el a zsírt ha helyi zsírégetés nincs...
Ezzel a nyomorék logikával(hasra edzek kisebb lesz a hasam) karozástól össze kélne hogy mennyen a karom?Nem vagy te túl hülye?A teremben megtalálod a súlyzókat?
2011. febr. 6. 11:40
15/19 anonim válasza:
mármint ki? hát fekvenyomásnál nem szoktam keresgélni, ugyanis tudod nekem azt fel szokták rakni, már csak úgy respectből is... dexterék meg jay cutlerék meg ronnieék szted nem hasaztak? akkor jó hülye vagy...
2011. febr. 6. 11:45
16/19 anonim válasza:
Hát szerintem meg te vagy a kikúrt nagy idióta.Amelyik profi hasazik az nem azért csinálja hogy kocka hasa legyen mert nem f*sz és tudja hogy ahhoz diétázni kell.Azért szoktak hogy ha 250-300(ronnie 400)kilóval guggolnak ne kapjanak sérvet.
2011. febr. 6. 11:48
17/19 anonim válasza:
aki hasazik az minden más gyakorlatban erősebb...
2011. febr. 6. 11:51
18/19 anonim válasza:
hát persze...meg kocka hasad lesz tőle:D szerencsétlen...
2011. febr. 6. 11:52
19/19 anonim válasza:
Első, te hülye vagy.
A többit nem olvastam el.
De diéta nélkül nincs kockahas. Mivel amíg zsír fedi a hasad, nem látszanak a kockák. És lokális zsírégetés nincs...
Amúgy keresőbe írd be, hogy kockahas, meg fogsz lepődni, más is megkérdezte már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!