Hogyan lehet másfél hónap alatt kockás hasam?
Hát az függ attól is, hogy most milyen, mert ahhoz többlet réteg nem nagyon maradhat, mert akkor hiába van kocka hasad, de a zsír eltakarja...
Esetleg filctollal rajzold ki a kockákat.
Tök bírom, hogy nyárra mindenki le akar fogyni,de ez csak egy hónappal előbb jut eszébe...
Kitartóan tornássz, ne csak egyfajta felülést végezz, hanem külön minden izomrészre. ha nincsen most nagy felesleg a hasadon, akkor szerintem nem lesz vele gond, ha kitartó vagy!
utolsó válaszolónak csak annyit: nem biztos, hogy lefogyni akar, mint a kérdése is utalt rá. Valószínűleg nincs nagy hasa, csak nem látszik az izma. MInt pl nekem is. 8 hónapja szültem, felesleg nincsen a hasamon, tehát nem lefogyni akarok, de attól még a szülés után eltűnt a feszes, szép tónusú hasam! Ő legalább tornával akar fogyni, nem mindenféle csodakencétől várja, hogy 45 kiló legyen:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!