Power proteinről 1-2 kérdés?
Sziasztok!
Sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy a drága proteineket megtudjam venni. Nézegettem a proteineket és láttam a power proteint és észrevettem, hogy szója tejsavó és kazein-ből áll. Csak az a baj, hogy már hallottam, eladóktól, hogy a szójaprotein növeli az ösztrogén hormonokat(női hormonok) és azt is mondta, hogy nagyon kevés embereknél pl:minden 1000diknél kijöhet, pl: elvékonyodik a hangja... tehát női beütések lehetnek. Őszinte leszek én ettől eléggé parázok mert nem akarok beletartozni ezekbe a kevés emberekbe akiknél kijöhet. Erről mi a véleményetek? tényleg lehetnek hasonló dolgok?
Köszi szépen.
Szerintem semmi ilyesféle hatása nincs.
Ez is "csak" élelmiszer, por alakban...
Ennyi erővel,van olyan kaja ami kihat a hormonrendszerre?:D
Amúgy én is fogok venni Power Proteint:P
hát véleményem szerint neked óriási f*szságot mondtak..amugy már 2db 4kgos dobozzal egettem belőle és hozza az eredményt,semmi baj nincs vele.ha ezt elolvasod te is meggyőződhetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!