Ha gyúrok és nem szedek fehérjét stb. akkor tényleg nem fejlődik egy idő után az izmon erőssége és kerülete?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 17:22
1/12 anonim válasza:
Nem kell külön fehérjét szedni.Az is jó,ha a kajádból fedezed azt.De,ha nincs fehérje semmilyen formában,akkor izomépülés sincs.....
2/12 anonim válasza:
A fehérjét nem szedni kell hanem enni,mert nem gyógyszer hanem táplálék! Az izmok fehérjéből építkeznek,ha nem viszel be eleget nem izmosodsz! Tömegnövelésnél 2gramm/testsúlykilogrammonként kell bevinni egy nap,ha ezt kajából nem tudod fedezni akkor kell a fehérje por! És edzés után sem árt hogy az izmaid azonnal tápanyaghoz jussanak a turmixból.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2011. febr. 4. 17:41
4/12 anonim válasza:
Hagyukmár...Régen is voltak izmos embrek és a konditerem nem annyira régi találmány.Simán lehetsz izmos kemény fizikai munkától vagy valamilyen sportól.Nézd meg a kajak-kenusokat milyen szép izomzatuk van.Vannak falusi osztálytársaim akik egész nyáron kapálnak és messze erősebbek náluk pedig ott még konditerem sincs és nem tudják miaza fehérje és mire kell :D
5/12 anonim válasza:
Az,hogy a hozzád hasonló,tanulatlan jobbágy barátaid nem tudják,hogy mi az a fehérje az nem jelenti azt,hogy az nem kell az izomépüléshez.Légy nyugodt tőle,hogy kell a fehérje az izmoknak.Az izmos földművelő komáid azért szedtek magukra némi parasztizmot,mert telezabálták magukat kolbásszal,hússal,sonkával,amikben elég nagy mennyiségben fordul elő FEHÉRJE!Mellesleg a kérdésben nem a gyúráson volt a hangsúly,hanem a proteinen.Ha te szeretnéd akkor dolgozd ki a tested étlen-szomjan szántással.Te eke bajnok.
6/12 anonim válasza:
Nem rólam volt szó és nem vagyok eke bajnok.Énis edzek és tudom hogy kell de nem görcsölök azért a napi adagért hgoy minden kg-ra 2 g fehérje jusson.Anélkül is lehetek izmos és nem akarok én lenni az új 50es.Ne magyarázd be nekem hogy nem lehet izmos valaki fehérje nélkül :) Mert izmos emberek még az ókorba is voltak és nem tudták mi aza fehérje.Persze kaja kell de hát engem nem érdekelnek annyira ezek a szabályok nem akarok én testépítő lenni és 1 jó izomzathoz elég a kemény edzés
7/12 anonim válasza:
De szerinted a kajában mi a büdös lóf@sz az amit felhasznál a tested az izmok építéséhez?Ne idegesíts már fel.
8/12 anonim válasza:
Az ókorban is k*rvára tele volt FEHÉRJÉVEL a hús.Attól voltak izmosak te izomhuszár.
9/12 anonim válasza:
és azér ne a 300 at vedd alapul az ókori fizikumhoz...
10/12 anonim válasza:
Fehérje nélkül egy csökött agyú kérődző lehet max. akárki.. egyik eszenciális tápanyag, alapvetően, ha természetes forrásból, ha finomított formában eszed meg..
mivel az izmok is nagyrészt abból állnak, de fehérje nélkül legalábbis nem lennének izmaid.
Viszont húsokból (teljesértékű) és bizonyos növényekből is hozzájuthatsz, ezt tesszük lehetőleg, és megfelelő bevitel mellett edzés miatt az izmaid fejlődni fognak.
további válasz pedig: biztos van egy határ amikor az izomfejlődésed lelassul, de lehet hogy több edzéssel tovább fokozódik.
remélem tanulságos volt, igyekeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!