Mennyi felülést kell csinálnom, hogy látszanak a kockák (az izom) hasamon?
Figyelt kérdés
Már 1 és fél éve napi 100 felülést csinálok és alig látszik rajtam... Ritka nagyon ritka eset ha kihagyom. 169-170 cm vagyok es 55-56 kg ... heti 3-4x 2 órát táncolok...és mégsem látszik h izmos volnák... :( mit csináljak még?2011. febr. 3. 20:44
11/22 anonim válasza:
így van! a megoldás diéta+hasprés
és el kell hogy keserítselek, de lányoknak csak nagyon kemény munkával lehet látható kockás hasizmuk
12/22 anonim válasza:
igen, nyilván csináljon felülést, hogy aztán csinálhasson hasprést BETEG gerinccel..
már most is hasprésezz, attól lesznek mély kidolgozott kockák
13/22 anonim válasza:
igen és a rendes felülést végzőkből lesznek a gerincbetegek
14/22 anonim válasza:
Akkor az összes katona gerincbeteg ugye okoskák?Azért mert lusták vagytok teljesen felülni és inkább csak a lapockátokat rángatjátok,még nem jelenti azt,hogy az úgy a legjobb...
15/22 anonim válasza:
Okoska! Az összes katonának kockás a hasa mi?
Milyen izom dolgozik akkor mikor a mozdulat túljut a hasprésen és felülés lesz belőle?
16/22 anonim válasza:
Diéta... Ha eltűnik a zsír a hasadról, látszanak a kockák. Emellett lokális zsírégetés nincs.
17/22 anonim válasza:
tegnap edzésen letoltunk 150-et egyszerre. 3 perc volt. Az edzés meg 2 óra. Ezen kéne elgondolkodni...
18/22 anonim válasza:
Csinálhatsz akármenyit, túl hájas vagy azért nem kockás a hasad. Bnőm is olyan magas, mint te, de 52 kiló csak, és profi táncos. De neki sem kockás a hasa...
fogyni kéne...
19/22 anonim válasza:
én kb. 3 hete csinálom naponta 75 vagy 90 hasprést (ha az amire gondolok... tehát nem ülök fel teljesen, hanem csak van az a pont, ahonnan már fáj, és addig), és most kezdtem el emelni, de már most egy picit már látszik, hogy tornáztam. egyébként 168 cm vagyok, lány, és 50 kg. de én nem csak azt csinálom, hanem alhasra is szoktam edzeni, úgy, hogy háton fekszek, a kezem a derekam alatt és lábemelés... na meg megtartom 20 v. 30 mp-ig a lábam a magasban:D
20/22 A kérdező kommentje:
Az egyik hozzászolonak mondom h : latszik h nemismersz :D meg h fogynom... :D akkor a te baratnod vekony csontozatu de en normal vagyok :D en nem balettra jarok hanem hip-hop ra :D a hiphop-ban nem csontsovany vekony csjoka jok hanem az izmosak :P
2011. febr. 4. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!