Mennyire hatásos az anadrol kúra? Tényleg nem lehet megtartani?
H4xOr köszönöm a segítséget!(Danabol kúrában segítettél tavaly nyáron...) Most ezt próbálnám ki. Normális kaja + viszonylag sok fehérje menne mellé(160-200g/nap). Hízás szempontjából mi a helyzet? Olvastam róla elég sokat... De én inkább tőled kérdezem! Clomid-nolva kúra e mellé is jó?:)
Max 6hétig csinálnám. Elvileg...
Nagyon bonyolult és költséges úgy használni az oxyt hogy érjen is valamit.
Én úgy csinálnám hogy 4-6hét anadrol 500g fehérje mellett utána meg áttérni egy deca-szuszta/omna/enantat kombóra.
Az anadrollal az a baj hogy túl hatásos,túl androgén és túl mérgező.Inkább erőemelőknek való
Még annyi kérdésem hagy legyen H4xOr! Hogy: Szúrósból melyik a leghatásosabb és melyiket nem kell 8-10héten át szúrogatni?:) Mert most szúrnék először és kellemetlen egy ekkora kúrát végigcsinálni...:)Itt olvastam róla: [link]
Fedi ez a valóságot? És melyik olajos melyik nem? Ezt honnan tudom meg vásárlás előtt?:) Mert nem szeretnék emboliát kapni az olajos cucctól...:D Nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!