Melyik a legjobb alakformáló sport?
Figyelt kérdés
Lovaglás, úszás, tánc, futás? Heti 4 hip-hop táncóra hatékonyan formálná a testemet?2011. febr. 1. 19:55
1/6 anonim válasza:
egyiksem a lovaglás ink csípő tájékán erősít az úszás sztem majdnem mindenhol tánc sehol, futás lábakat meg has tájéka, hiphop meg max kicsit fogynál, ezek közül az úszás ... szerintem,
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
A kettlebellről mi a véleményetek? Sokan ajánlották, állítólag nagyon jó!:)
2011. febr. 1. 20:15
4/6 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor a fitnesz.Legalábbis szerintem nekik van a legszebb alakjuk a többi sportoló lányhoz képest.
3-4 konditermi súlyzós edzés és 3-4 aerob,esetleg kardió edzés a héten.
És persze a kajálásuk is nekik a legpontosabb.
5/6 anonim válasza:
a kettlebell jó. de tudod olyan ez mint a pacal, vagy utálod, vagy imádod. próbáld ki, aztán úgyis meglátod.
6/6 anonim válasza:
Egyértelműen az úszás, az mindent megmozgat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!