Mit csináljak? Tanácsok?
Figyelt kérdés
Mivel eléggé rosszul néztem ki, 2 éve elkezdtem "testépíteni". Viszont még most sem érzem jól magam a bőrömben, hiszen a két év alatt annyit sikerült elérnem, hogy vézna pálcikából sportos kinézetem legyen, ami valljuk be, elég szar eredmény. Sajnos rajtam kívül álló okok miatt egyszerűen nincs pénz a megfelelő étkezésre (diák vagyok), még ha a zsebpénzem 100%-át is arra költöm. Már odáig jutottam, hogy veszek olyan állatok számára eladó húst. Ez mennyire hordoz magában potenciális veszélyt? Vagy, ha ez nem jó, akkor mit csinálhatnék, hiszen nagyon rosszul érzem magam így. Tanácsokat kérnék! Lehet, hogy pszichológushoz kéne forduljak, az rendbe tenne? Egyszerűen megőrjít a tudat, hogy az eltelt 2 év alatt simán elérhettem volna a kitűzött célomat, de nem volt/nincs rá lehetőségem!!!2011. jan. 30. 15:30
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, jó lenne, csak hiába edzek teljes erőbedobással az eredmény minimális, így elég demoralizáló!
2011. febr. 3. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!