44 cm-es bicepsz nagynak számit egy 16 éves fiunak?
Figyelt kérdés
2 éve edzek itthon2011. jan. 29. 09:31
11/20 anonim válasza:
Majdnem biztos vagyok benne, hogy az a 110 kg nem mind izom, sőt a kisebbik része az. De ha igen, minden elismerésem a tied!
12/20 A kérdező kommentje:
Nem mind izom.. azt nem mondtam
2011. jan. 29. 14:35
13/20 anonim válasza:
Mérj egy testzsírt aztán írd meg az adatot.
Addig sajnos nem tudsz meggyőzni,hogy nem egy zsíros cupákról beszélünk.
14/20 anonim válasza:
könnyen el lehet dönteni ezt a kérdést. testzsírszázalékot beírod és már tudunk is mindent...
15/20 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Biztosithatlak, hogy 20 kilót meg birok vele emelni:D
egy 100 kg-al még elbánok..:)"
nem kötözködésből, de karból meg nem emelsz 100kg-t
ebből úgy gondolom, hogy nem nagyon értesz a dologhoz, ezért nem is lehet annyira kidolgozott tested
UI.: ez az én véleményem, javíts ki ha tévedek
16/20 A kérdező kommentje:
nem karral 100 kg.. pl fekvenyomás
2011. jan. 30. 10:08
17/20 anonim válasza:
nem baszogatásból de nem vagy nagy szám ha felvágásként írtad ki az egészet.......én 80 kg vagyok nekem van 40-es kezem és full szálka vagyok és 100 kg nekem szériasúly mellből:P...de a kérdésedre válaszolva 16 évesnek nagynak számít én 19 vagyok és 16 évesen álltam neki nekem akkor csak 28 volt:D
18/20 anonim válasza:
elég jó:D
én 190 cm felet vagyok 15 éves 103 kg és 43 karom van:D
a 100 kg jó fekve nyomásban és csak 90-el birok :D
KArral mennyivel csinálod álva francia ruddal?:D
19/20 Relly92 válasza:
Az hogy mekkora a karod nem számít. Nem feltétlenül erős az akinek nagy karja van. Egyébként ha valóban nem vagy zsíros akkor elég nagy. Annak az okosnak aki azt írta h Mike Tyson hozzád képest gyenge mert "csak" 42-es karja van csak gratulálni tudok...
20/20 anonim válasza:
Hát az én véleményem pedig az hogy kitűnő a 44-es kar ennyi idössen, aki pedig leugat avval ne foglalkozz irigyek! Bár természtessen fontos tényező hogy mennyi a zsír abból a 44 cm -böl, ezt a bicepsz belső oldalán ha összetudod csípni feszített állapotban az baj, akkor zsíros nagyon. Nekem személy szerint 45 cm a bicepszep 0% zsírral, a testzsír százalékom pedig 21,2, súlyom 98Kg magasságom 181 cm, életkorom 29 év. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!