44 cm-es bicepsz nagynak számit egy 16 éves fiunak?
Figyelt kérdés
2 éve edzek itthon2011. jan. 29. 09:31
2/20 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat már lécci..
2011. jan. 29. 10:01
4/20 anonim válasza:
attól függ. ha 10% alatti a testzsírod akkor nagyon is! ha csak zsírból áll akkor nem nagy szám.
5/20 anonim válasza:
nem, de mégis mit értesz normális válaszok alatt? Gondolom azt a választ várod, amit hallani akarsz -.-"
6/20 anonim válasza:
Az attól függ, hogy kövér vagy-e, vagy sem. Ha most elkezdenék zsíros kajákat zabálni, akkor nekem is felmenne a karom 44-re, de az nem izom lenne, hanem háj. Ha izmos a karod, akkor eléggé jónak számít! Nekem 38-39- es karom van, és én is 16 éves vagyok, szóval hozzám képest nagy a karod!
Ja, és egy kédés! Milyen magas vagy, és hány kiló? Mert pl attól is függ a karod mérete, hogy, mekkora vagy!
7/20 A kérdező kommentje:
183 cm és 110 kg
2011. jan. 29. 12:48
8/20 anonim válasza:
12:22-es vagyok
Hát eléggé nagydarab vagy! Szerintem nagyon jó! Aki meg azt mondja, hogy nem jó, annak vagy legalább 45-ös karja van, vagy pedig irigykedik. Ezek Mike Tysonnak egyenesen gyenge volt a karja, mert neki csak 42-es volt...
9/20 anonim válasza:
munkatársamnak is 47es karja van, de egy hájas disznó, 20 kilót se tud vele megemelni...
10/20 A kérdező kommentje:
Biztosithatlak, hogy 20 kilót meg birok vele emelni:D
egy 100 kg-al még elbánok..:)
2011. jan. 29. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!