Szálkásit a capoeira?
Szerintem nem. Vagyiiiis.. :D
Biztos hogy jó hatása lesz, meg lenne, mert az jól átmozgatja a tested, és a saját testsúlyodat el kell bírni hozzá, elvileg szálkás izomzatot hoz majd létre, csak a heti 2, az önmagában kevés lesz.
Mellette csinálj kiegészítő edzést (napi fél-1 órára gondolok) fekvő, felülés, guggolás, és így már biztos hogy az összhatás az lesz amit vársz! :)
Hajrá!
tök mind1, semmi sem szálkásít csak úgy magába .
ahhoz úgy is kell kajálni , most érted sztem hiába csinálsz akármit ha hazamégy aztán eszel összevissza mindent.
Ha valaki olyan "szerencsés" helyzetben van hogy van tartaléka amit lemozoghat és akkor látszani fognak az izmai, annak persze fontos a kaja. De persze pocak úr alatt is lehet szálkás hasizom.. Én mondjuk úgy eszem hogy bírjam az intenzív edzést, azért 100-200 fekvőtámaszos bemelegítés lehet nem dolgoz le egy kiló szalonnát, de a többi viszont már igen :D
Szóval arra is figyelj de én meg nem mondom hogy 178 cm-het a 65 kiló mit jelent :)
Alapból fel kellene szedned 10-15 kilót.
Már nem azért,de 65 kilóval és ezzel a magassággal,hova akarsz szálkásítani és főleg mit?
Elsősorban étrend függő a dolog egyébként a heti 2 edzés meg nem egy nagy kalória égető,akármilyen intenzív az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!