Hetente egyszeri fogyasztással lehet tőle komolyabb bajom? (lent)
Olvasgattam, és "profik" akik használták olyasmiket írtak mint kedves Kérdező, bár nem tudom hogy nekik nem-e a reklám a dolguk. Minden esetre nem lepődnék meg ha tényleg egy olyan cuccról lenne szó ami felpörgeti a tested..
A válasz pedig: jót biztos hogy nem tesz, de annyi minden sok káros hatás éri a testedet, hogy nem heti 1 Hotblood fog maradandóan károsítani.
Most hogy gondolkodtam, eszembe jutott, hogy ha pl. ez ilyen jó, akkor edzésnél én is kipróbálnám-e hogy edzéskor maximalizáljam a teljesítményem?
Persze rájöttem arra is hogy nem.
De ha extrém vagy akkor lazítás képpen próbáld megcsinálni "tisztán" azt az edzést, amit kihoztál felpörgetéssel.
Pl. én kíváncsi vagyok a véleményedre, megy-e úgyis stb.
majd vissza-vissza nézek ide! :)
amúgy igen, manapság ennyi idősen sokkal több romboló hatás éri egy magyar fiatal szervezetét, szóval heti 1 "lövés" egész biztos hogy nem lesz rossz hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!