Fehérje 93%-os létezik? Valaki rendelt már innen? Tejpor.hu
az még a régi ár, és nem is az izolátumra vonatkozik.
az izolátum amit említettél, hogy 90% fölötti az a WPI, annak az ára 20 000 forint és 5kg-os a kiszerelés. a WPC 80 ami 80% fölötti annak az ára 25-26 000 és 10kg-os kiszerelés. én az utóbbiból rendeltem -többen közösen-.
most a power proteint koptatom, mert nem tudom eldönteni, hogy kamu-e a wpc 80 vagy sem. kifogásom nem volt vele, mert fejlődtem amikor szedtem, de azért kajára is figyeltem így hát tényleg nem tudom.... egy laborvizsgálat tudná csak megmondani a helyzet az. haverom azt mondta, hogy állagra olyan mint az a Scitec fehérje amit régebben szedett, habzásra is, ízre ugye ez semleges de teljes mértékben fogyasztható. én ennyit tudok elmondani, remélem még más is ír ide okosságokat.
Ez WPI izolátum, 3500 kilója. És jó.
A WPC80 10 kilója 22000.
utolsó! ezeket az árakat honnan vetted? mert én a tejpor.hu-ról rendeltem, és ott nem ezek voltak. de érdekelne, hogy te honnan veszed ennyiért.
köszönöm előre is
Impact Whey Protein a megoldás. http:\\myprotein.com
12000 kb forintban az 5 kilós izesítetlen.Ezt tolom és 82%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!