Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen 5 napos edzéstervet...

Milyen 5 napos edzéstervet használtok?

Figyelt kérdés

Hétfő:?

Kedd:?

Szerda:?

Csütörtök:?

Péntek:?

Szombat:?

Vasárnap:?

2011. jan. 22. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:

azt neked kell megcsinálnod mivel te tuzdod hogy mit akarsz fejleszteni...

na meg csak te tudod milyen formában vagy...

mert ha most valaki azt ideírná hogy kezdi a leggelt 3000méter futással lehetőleg 15 perc alatt azt nem biztos hogy bírnád. Meg valószínű lenne hogy levegő után kapkodnál... vagy pl a napot 4x25 fekvővel kezdi és te azt lehet megcsinálnád de biztos görcsölne is ha nem fokozatosan csináltad... kezdőként ajánlott 3 pihenőnap pl. így

hétfő -szünet-

kedd -edzés-

szerda -szünet-

és így a többi. amikor érezd hogy már nem kihívás akkor feljebb teszed a lécet és növeled az "adagokat"

DE! a has vagy a hát edzését mioned naposra is beteheted... na meg ajánlottak a nyújtások szintén minden nap!

2011. jan. 22. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Megvan a saját edzéstervem.Csak pusztán kiváncsi voltam,hogy másoknak milyen az edzéstervük.Elég hülyeséget mondtál azzal hogy a hátat minden nap meglehet edzeni...(tudni illik a hát a test 2. legnagyobb izma). :) Ja és nem a futás meg ilyenekre gondoltam,hanem sulyzós edzés,bár gondolom teis tudod.
2011. jan. 22. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
bazz 5 napos érdekel de hét napot kérdezelXD
2011. febr. 20. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
5 napost kérdeztem...azért irtam oda minden napot,hogy a pihenőt is ird oda.
2011. febr. 20. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!