Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kondizás utáni pezsgőfürdőzé...

A kondizás utáni pezsgőfürdőzés és szaunázás miért jó? Azonkívül hogy marha kellemes.

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért,mert méregtelenít.....
2011. jan. 22. 11:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát kifejezetten ajánlott?
2011. jan. 22. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül "kifejezetten ajánlott",de csak előnyödre válik.De nem csak edzés után.Egyébként is kiváló.Sokkal jobb lesz a közérzeted is.Ha teheted akkor természetesen menj.De nem történik katasztrófa,ha kihagyod.
2011. jan. 22. 11:31
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod. Nekem úgy tűnik Te jártas vagy ezekben a dolgokban. Mit gondolsz, ha én keddtől péntekig érek rá gyúrni, mely napokon kéne lejárnom? Mert ha jól tudom pihennie is kell az izmoknak. A testem egyébként elég fogékony a gyúrásra, rendkívül hamar meglátszik rajta az erősítés eredménye, nem is kicsit. De nem akarok egyébként nagy extrát csak nyárra kicsit kidolgozni magam.

Szal mely napokat ajánlanád? És melyik nap mit?

Válaszodat előre is köszönöm!

2011. jan. 22. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Az túlzás,hogy jártas vagyok benne,csak szeretek sportolni és ami nekem fontos azoknak a dolgoknak szoktam utánajárni.Egyébként nem is írtam semmi igazán használhatót.... :) Egy Stomp Dániel esetleg leppurd jobban tudna segíteni... Az edzésekhez annyit,hogy elég a heti 3 "gyúrás".Mondjuk hétfő,szerda,péntek.Kedd,csütörtököt kihasználhatnád egy kis futásra.Szerintem nagyobb izmokra érdemes bontani az edzést.Pl:hétfőn főleg bicepsz,mell,kedden tricepsz,hát,csütörtökön láb,váll.Has szerintem mindhárom nap mehet.Remélem tudtam segíteni,bár én nem vagyok testépítő.
2011. jan. 22. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, h a szauna kihajtja belőled a vizet, szal ha valami olyat tolsz akkor inkább hagyd ki:D

Sokan ezért nem járnak le:D

2011. jan. 22. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hülyeséget írtam... :D az izomcsoportokra bontásnál természetesen szintén hétfő,szerda péntek akart lenni... :D
2011. jan. 22. 15:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
2011. jan. 22. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!