Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy vékonyka gyerekből lehet...

Egy vékonyka gyerekből lehet nagydarab ember?

Figyelt kérdés
úgy értem ha mondjuk évekig gyúr?
2011. jan. 17. 17:50
1 2 3
 11/28 Clem ***** válasza:
Kb. 100kg-ig (ha kevés testzsírról beszélünk) egy jó kajával és edzéssel, megfelelő táplálékkiegészítőkkel és egy nagy adag kitartással simán fel tudsz menni évek kérdése..!:)!
2011. jan. 17. 18:38
 12/28 anonim válasza:
Aczél te hogy érted hogy buli vele élni?
2011. jan. 17. 21:12
 13/28 anonim ***** válasza:

Én kissé másképp tekintek erre az izomépítősdire, bár idők alatt sokminden rámragadt, milyen edzésekkel és táplálkozással lehet hegynyi izmokat növeszteni, de sosem tudtam --> miért is jó ez?

Eddig aki nő engem érdekelt, nem mondta egy sem, hogy a természetellenes, nagy izmok tetszenek neki..

És hogy mire gondoltam pontosan? Hihi, bármekkora nagy izmos emberek vannak körülöttem, tudom hogy bőven én vagyok a legerősebb köztük (még ha azt nem is tudom megítélni hogy intelligenciára ez vajon igaz-e..) de az biztos, hogy én tudok ütni, és egészen másra van tréningezve a testem. Gyors reagálás, kitartó, szívós izomzat, szerintem ez ideális egy embernek.

2011. jan. 17. 23:48
 14/28 anonim ***** válasza:

Én így születtem, az edzésnek köze nem lehet ahhoz, hogy így nézek ki. Ronnie Coleman is akkorának született, mint amekkora, néha sajnálom, hogy én miért nem születtem akkorának, de legalább anyukámnak kevésbé fájt...

Komolyan akik ilyet kérdeznek azok milyen agyi szinten vannak?

2011. jan. 18. 00:41
 15/28 A kérdező kommentje:
mivann te valyogvetocigany?
2011. jan. 18. 15:12
 16/28 anonim ***** válasza:
úúú de tudsz oltani.. szerencsétlen féreg vagy
2011. jan. 18. 16:07
 17/28 anonim ***** válasza:

:D

Laza. Na, nőjetek nagyra, én megyek hasazni, elvégre holnap utsó vizsga (egyetem) és valamit csinálni kell mert nem lehet ilyenkor tanulni xDD

2011. jan. 18. 16:19
 18/28 A kérdező kommentje:
milyen sportot csinalsz?
2011. jan. 18. 16:21
 19/28 A kérdező kommentje:
eszed legyen tesverem,vagy ha nincs fogd be a pofad es ne irogassal amig szepen mondom-ezt a férgesnek
2011. jan. 18. 16:26
 20/28 anonim ***** válasza:

tesvéred.. hadd javítsak: testvérem

nemsokára befogom, mert azt mondtad :D

végül, remélem tudod, hogy azt írtad, hogy az neked szól (úgysem érted ezt a mondatot, mert hülye vagy

)

2011. jan. 18. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!