Mint az előbb is írták, az a baj ezzel a technikával, hogy nem sok erő van benne ("mókusbox"). Én legalábbis még soha senkitől nem láttam meggyőzően alkalmazni.
Szerintem ebben a videóban Wing Chun nem látható :D
2011. szept. 3. 16:31
23/32 anonim válasza:
No persze.:D De láncütés igen.
2011. szept. 15. 16:52
24/32 anonim válasza:
Nagy hiba lebecsülni egy harcművészetet azért, mert láttál példát arra, hogy valaki egyszerűen rosszul használja. A Gepárd M1-et igen kevesen tudják jól használni, de szakértő kezekben az egyik legjobb és legprecízebb lövészpuska a világon.
2011. szept. 20. 16:23
25/32 anonim válasza:
Isten őrizz, hogy lebecsüljek bármilyen stílust is. Én csak az említett technikát nem látom elég hatékonynak. Egyébként javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, hogy nem is mindegyik WCH-stílus használja, ha jól tudom pl. a wong shun leung féle ving tsun-ban nincs.
2011. szept. 20. 17:32
26/32 A kérdező kommentje:
Né már, Stomp úr, de rég nem láttunk! :D
2011. szept. 21. 14:30
27/32 anonim válasza:
Igen ritkán azért csak ránézek az oldalra. :) De tényleg nagyon ritkán, átlagosan talán havonta egyszer pár percre.
Wing Chun/Tsun-nal az a baj hogy sokkal több gyakorlás után lesz eredménye mint bármi másnak. Valóban egy kezdő ember láncütése nem sokat ér egy kan cigány ellen, de aki 10 éve csinálja, az bármilyen kan cigányt kiütne a láncütésével, és kb 10 másodperc alatt lezár bármilyen harcot, az előző videón lévő ember nem Wing Chunozik, csak valami hasonlót használ, azt nem lehet ilyen célra használni mert ha komolyan csinálná megnyomorítaná az ellenfelet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.