A jumbot mind1 hogy vizzel vagy tejjel iszom? Mármint a hatékonysága miatt
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 19:28
1/5 anonim válasza:
Elvileg vízzel elkeverve jobban hasznosul, mint hogyha tejjel innád,, de ez szerintem jelentéktelen... szóval zsírszegény tejjel nyugodtan ihatod, ugyanúgy hatni fog.
Én pl vízzel nem tudtam semmilyen tömegnövelőt meginni se csokisat, se vaníliásat , se az epreset ,, egyszerűen megfosatott.. Szóval ha neked se megy vízzel, akkor ne erőltesd, mert akkor nem hogy hízni, de még fogyni fogsz :D
2/5 anonim válasza:
Hát a kreatin nagyon nem jó tejjel, szóval sztem marad a víz.....
3/5 anonim válasza:
Tejjel lassabb a felszívódás, inkább a vizet javaslom.
4/5 anonim válasza:
Nemcsak a kreatin miatt baj, ha tejjel iszod, mert elenyésző mennyiségű van benne... Hanem a tejcukor, tejzsír miatt is, gátolhatják a fehérje felszívódását.
De, ha másképpen nem megy le, akk menjen tejjel, jobb, mint a semmi.
5/5 A kérdező kommentje:
oks thy nekem amugy is vizzel jobban ízlik tejjel naygon eltelit
2011. jan. 19. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!