Miért nem érzem a döntött törzsü evezést és az egykezes evezést?
Figyelt kérdés
Csak a derekam feszül,hiába behajlítom a térdem,akkor is.A karjaim nagyon hosszúak,bár nem hiszem,hogy ezért lenne.A könyököm a testem mellé húzom,de úgyse érzem.Pucsítok a gyakorlat végrehajtása közben.2011. jan. 15. 12:54
1/7 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy az alkatod miatt van.
Mindenesetre próbálj ki sokféle végrehajtási módot!
Nagy súllyal, kis súllyal, robbanékonyan, koncentráltan, lassú negatív szakasszal, vagy vetkőző sorozattal.
Ha sehogy sem érzed, akkor ne csináld!
Én a T-rudas evezést hanyagolom, nekem az nem vált be.
2/7 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam mindenhogy,de lehet azért van mert nem hinném,hogy 100%osan a lapockából húzom,azt nem nagyon tudom még elérni.
2011. jan. 15. 13:17
3/7 anonim válasza:
Én melltámaszos padon,vagy hasonfekve csinálom.Így szabályosabban tudom.
Először a vállaidat próbáld felhúzni és ezt kövessék a karok.Szerintem a leghatékonyabb gyakorlat hátra.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a leghatékonyabb,ezért bánt hogy nem érzem,és mindig úgy csinálom hogy a vállamat húzom először azután a karok.
2011. jan. 15. 14:47
5/7 anonim válasza:
Koncentrálj, h ne minden izomcsoportodat használd, emeld a súlyt...
6/7 anonim válasza:
Rosszul végzed a gyakorlatot. a felsőtested párhuzamos a talajjal?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen
2011. jan. 18. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!