Tömegnövelő egy-két hónapi szedésével milyen eredményt lehet elérni? Tartanom kell-e attól hogy izompacsirta leszek?
A tömegnövelő áll:
szénhidrátból: létfontosságú a szervezet számára
fehérjéből: ugyancsak. Tehát nem, nem okoz impotenciát.
Az "izompacsirta" kinézet meg nagyon sok év kitartó munkája, ne aggódj, egy-két hónap alatt alig fog látszani valami.
Lol 2 hónap alatt 3O kiló izom:)))))
Nagy ba.fasz vagy ember
Enyhén fennáll nálad az a középkori téveszme,hogy összekevered a táplálék kiegészítőt a szteroiddal.
Ezek alapján az étrendedet már el sem merem képzelni.
Az izompacsirtaságról meg ne is álmodj ennyire tudatlanul.
ÓÓ én szellemi károsult lettem, mivel írtam ide...
Nem az a szellemi károsult, aki a biológia és az emberi szervezet működésével nincs tisztában...
Nos a kérdésfeltevés igen hiányos. Nem tudni milyen összetételű tömegnövelőről van szó, milyen mennyiséget használsz,mennyit edzel stb.
Általánosságban 1 kg tömegnövelőtől nem fogsz 1 kg-t hizni, hiszen ha igy lenne a 10-15 éve edző bádisok ugy másfél tonnásak lennének.
Két hónap alatt heti 1 kilónyi portól kb 4-5 kg-t lehet felszedni.
Impotencia - tesztoszteron injekciók és még néhány egyéb szteroid hosszútávú használata okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!