Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan, mivel tudnék kicsit...

Playgirl kérdése:

Hogyan, mivel tudnék kicsit szálkásabb/izmosabb lenni?

Figyelt kérdés
167cm vagyok és 46kg! szeretnék egy kicsit izmosodni, erősödni de nem tudom hogy csináljam... félek ha elkezdek tornázni(pl.Rubint Réka és társai) akkor csak fogynék.. edzőterem kilőve, valami itthoni megoldás kellene! mi a véleményetek?
2011. jan. 13. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:

butaság. ha edzel, akkor automatikusan nő a tápanyag szükségleted, tehát többet eszel. esetleg direkt figyelsz arra, hogy több fehérjét és szénhidrátot egyél, akkor biztos a hízás, főleg izomra :)

fuss, ússz, biciklizz

2011. jan. 13. 23:36
 2/3 A kérdező kommentje:

valami itthoni dologra gondoltam :) bicajom elromlott :/ úszás nem megoldható egyenlőre... futni meg nem szeretek :D

köszönöm a választ (:

2011. jan. 13. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak emiatt a számjli miatt kapsz nem leoltó válasz: (:

Otthon nem tudsz sokat fejlődni, én lemennék egy edzőterembe, ott célzottabban tudsz edzeni, intenzívebben, és tudod alkalmazni a progresszív terhelés elvét a változtatható ellenállásoknak köszönhetően.

Nem mellesleg nagyobb a motivációd is teremben.

Emellett kaja, fehérjedús, nekem mehet annyi ch, vagy több, mint most.

Otthon pedig fogalmam nincs, de rubint rékát, meg ilyeneket ne csinálj, nem sokat érnek.

2011. jan. 14. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!