Mi történik akkor, ha figyelek a szénhidrát bevitelre, a kalóriára, de a fehérjére nem annyira, és így gyúrok?
Figyelt kérdés
Így is nőni fog az izomzat, csak nem olyan ütemben?2011. jan. 12. 17:59
1/7 anonim válasza:
Az izmok fehérjéből építkeznek,vagy eszel megfelelő mennyiséget vagy nem és nem fejlődsz!Nagyon egyszerű,annyi értelme van fehérje nélkül edzeni mint tv-t nézni ha nincs áram! Sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
szóval mindenképp kell ételkiegészítőt vennem, mert tisztán kajával elég nehéz 150 grammot bevinni:S
2011. jan. 12. 18:10
3/7 anonim válasza:
Minél többet próbálj meg húsból,a maradékot pótold tejsavó proteinnel! De minimum a fele szilárd kaja legyen!
4/7 anonim válasza:
Ugyanúgy tudsz fejlődni, csak lassabban, természetesebb úton. Én sem eszek fehérjét.
5/7 anonim válasza:
A tápkieg. is természetes úton való fejlődést biztosít.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a TEJsavó izolátum az miből van? Szerintem csak poénból írták oda, hogy TEJ, marketing...
Amúgy szerencsés esetben nem vesztesz izomtömeget, de extrém esetben akár izomtömeget is veszíthetsz.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jan. 12. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!