Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futastol hogy lehetseges ez?

Futastol hogy lehetseges ez?

Figyelt kérdés
Az volna a kerdesem hogy tesi oran vagy maskor amikor szaladok olyan 600-1000m akkor elkezd fajni a vallam? Lehet amiatt is hogy futas kozbe beszelek es rosszul veszem a levegot?
2011. jan. 11. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz a testtartásod.A rossz levegővételtől az "oldalad" szúr.(feszül a májtok)
2011. jan. 12. 08:23
 2/7 anonim válasza:
Hát én pl coopernél próbáltam a jó léevegővételt, meg több hosszabb távú futásnál, már ami tesi órán van. De egy bizonyos idő után szúrt az odlalam. Igaz, sprinteltem. De kocogva is próbáltam, és nem jön össze!
2011. jan. 13. 16:31
 3/7 Kator Immanuel válasza:
100%

Hát a rossz levegővétel miatt biztos nem ,annak semmi koze a válladdal,hanem akkor az oldalad szurná valami.

Szeritem rossz a testartásod amikor szaladsz vagy valami ilyesmi....

2011. jan. 13. 18:19
 4/7 A kérdező kommentje:
ertem,es milyen kellene legyen a normal testtartas futaskor?
2011. jan. 13. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen húzd ki magad! A válladat tartsd lazán hátrahúzva és leengedve, és tartsd a hátad úgy, mintha falhoz érne a derekad, lapockád és a tarkód! Mellett igyekezz hasba lélegezni, úgy sokkal tovább bírod szusszal!
2011. jan. 14. 01:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*Emellett
2011. jan. 14. 01:34
 7/7 A kérdező kommentje:

kossz szepen

igyekezni fogok, hogy igy csinaljam

2011. jan. 14. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!