Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jumbo prof. , vagy volumass...

Jumbo prof. , vagy volumass 35 prof? Mi a különbség?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sok.

Én mindkettőből a csokisat szedtem. A V35Pro-ban csokidarabok vannak, amik meglehetősen irritálók, mindig leszitáltam. 2 mérőkanál belőle egy adag, én 3-at ettem belőle, naponta egyszer. Nagyon finom, és nagyon nagyot lehet nőni tőle. 3 kilótól nőttem 6 kilót, úgy hogy mellette még beszedtem kb 30 deka Attackot is.

A Jumboban sok szénhidrát van, ezt cukorral és zabpehellyel oldották meg. Az íze borzalmas, torokkaparós, egy adag 4 mérőkanál, ezt értelemszerűen már nem növeltem. A Volumass sikerén felbuzdulva vettem egy nagy szatyor Jumbót, még mindig megvan a fele... Nem fogy, mivel borzalmas, és nekem nem is használ. Tehát ha anyagilag belefér, akkor csakis Volumass, meg mellé Attack (a cseresznyés tuti, a limonádéstól nekem pl megy a hasam).

2011. jan. 11. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:

előzőnek mondanám: nem a táplálékkiegészítőtől nősz, hanem az étrendtől.

a kérdésre válaszolva:a jumbo azoknak ajánlott, akik nehezen híznak, nagy adag szénhidrát, nagy adag fehérje.a szénhidrát jelentős része cukor, ami edzés után kiváló.

a volumass 35 pedig szintén tömegnövelő, jó aminosavprofillal rendelkezik, szénhidrát forrásának csak kis része cukor.

tehát, ha nehezen hízol, mindenképp jumbo, viszont ha ez könnyebben megy, és egy kiváló fehérjét tartalmazó kieget akarsz akkor a volumass a nyerő

egyébként az íz nem a legfontosabb, nem kislányoknak készült( de az sem egy utolsó szempont)

2011. jan. 11. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, egyformán ettem a két időszak alatt (rengeteg fehérje, csirke + sajt), és egyformán edzettem.
2011. jan. 11. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Jumbo az divatgyerekek drága játéka, volumass sem sokkal jobb, jumboban dextróz van, volumassban maltodextrin. Arányaiban is más a kettő, de én inkább vennék proteint, és mellé maltodextrint.
2011. jan. 11. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!