Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kickbox vagy muay thai?...

Kickbox vagy muay thai? Melyiket kezdjem el?

Figyelt kérdés

188cm, 95kg.

1. melyik hasznosabb az utcán?

2. melyik szálkásít?

3. melyik hatásosabb?

4. mennyibe kerül?

5. mennyi idő kell olyan felkészültségi szinthez, míg egy kibontakozó utcai/disco harcban győznék/ esetleg meg tudnám védeni magam?

Remélem sok válasz fog érkezni, és nem fogjátok nagyon leoffolni egymást. remélem nem kérdeztem hülyeséget.:$

2011. jan. 10. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:

1.mindkettő lehet az,de kick-boxban jobb és nagyobb hangsúlyt fektetnek a kézre és utcán meg főleg ütni érdemes,a mozgáskultúrája is lazább,nem annyira merev.

2.Elsősorban a ch csökkentéses diéta csökkenti a testzsírt,edzéssel kombinálva.

3.mindkettő lehet az,attól függ mennyit adsz bele az edzésbe és milyen edzőt fogsz ki varázslót,vagy harcost.Ha nincs minden edzésen sparring az már nem igazi.

4.6-8 ezer között/hó

5.1-2 év,vagy soha.

2011. jan. 10. 01:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Hülyeséget kérdeztél, mert a KB és az MT majdnemhogy ugyanaz.

Az utcán egyikse hasznos, mivel ezek küzdősportok, nem az utcára fejlesztették ki őket, hanem a ringharcra.

mindegyik ugyanannyira szálkásít. De leginkább a kaján múlik.

melik hatásosabb: ld 1. válasz.

mennyibe kerül? mindenhol más árak vannak. a Reháknál 14ezer a korlátlan havibérlet.

2011. jan. 10. 01:30
 3/9 anonim ***** válasza:
diszkóbunyóba melyik jobb: egyikse jó. lásd első válasz.
2011. jan. 10. 01:31
 4/9 A kérdező kommentje:
sparring?
2011. jan. 10. 01:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Sparring = barátságos, edző jellegű, kontrollált küzdelem.
2011. jan. 10. 02:28
 6/9 anonim ***** válasza:

1. melyik hasznosabb az utcán?

kickbox

2. melyik szálkásít?

kickbox

3. melyik hatásosabb?

4. mennyibe kerül?

mind ha jó vagy benne és amennyit szánsz rá.

5. mennyi idő kell olyan felkészültségi szinthez, míg egy kibontakozó utcai/disco harcban győznék/ esetleg meg tudnám védeni magam?

Akkor keverd őket.

2011. jan. 10. 06:05
 7/9 anonim válasza:

de azért hasznos, én egyszer kiütöttem egy fazont aki megtámadott, mert akkoriban kickboxoltam.

ha nem járok akkor edzésre, tuti nem merem megütni.

2011. jan. 10. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is hasznos azért, jó én mondjuk nem tolom, de legjobb haverom igen, akit jó párszor már láttam élesben verekedni, na hát elég sokszor ennek köszönhette, h nem verték meg.

Volt, h beszélgettünk egy kocsmában aztán se szó se beszéd csávó meg akarta ütni, én még fel se fogtam, h mi van, ő meg már reflexből kihajolt az ütés elől aztán úgy szájba verte a gyereket, h dőlt is el.

2011. jan. 10. 10:08
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de várok még több véleményt is:)
2011. jan. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.