Brutal Muscle On kis csomagolás (30g) ugyanolyan mint a 2270g-os?
Figyelt kérdés
kérdést nem tudtam értelmesebben feltenni, az a helyzet, hogy vettem tasakos áfonyás-joghurton brutalt, és az íze egyszerűen csodálatos, ez az egyetlen, amit kívánok vízzel, nagyon szépen oldódik és nem habosodik egyáltalán.
hallottam, hogy a nagy csomagolás alján lehet sűrűbb a por, stb...
ha veszek 2270g-sat akkor az ugyanúgy fog oldódni, mint a tasakos?
egy extra kérdés: 100% creatine monohydratet, akkor az előírt szedés mellett lehet akármi probléma?
vizet juttat az izomba, ha abbahagyom akkor az kiürül, de izomtömeget nem vesztek, ugye?
és mellette ugyanúgy nő az izom?
2011. jan. 8. 21:19
1/2 anonim válasza:
Brutál Muscle On minden kiszerelésében ugyanaz a por van. A creatintól nem kell félni, nem "fúj" fel, nem "eresztesz" le. Az izom megtartás a helyes étrenden múlik, az izom ugyanúgy fejlődik majd.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. jan. 8. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!