Tényleg választás este túrót enni?
Eddig nekem mindenki ezt mondta. A fehérjetartalma miatt. És szoktam is este túrót enni, de még mindig kételyeim vannak. Nem érzem könnyű ételnek.
Valamiért az motoszkál a fejemben, hogy ez az egész túrótéma Amerikából jött. Hogy valaki egy amcsi oldalon olvasta ezt és azóta itthon is a túrót esszük, csak Amerikában a túró ízre/állagra teljesen más mint itthon. Mintha nem is túró lenne, semmi köze a mi túrónkhoz Sokkal savanyúbb. Szerintem az könnyebben is emészthetőbb, mint a miénk.
Van valaki hozzáértő aki tudja a különbséget a két túró között?
Pff ezt elírtam bocsi.
A kérdés: Tényleg jó választás este túrót enni?
Diéta alatt a legjobb választás.Lassan felszívódó fehérje van benne.És sovány túrót vegyél az finom.A zsíros csomós savanykásat én sem szeretem.
Bakonyi sovány túró a neve.
Igen, a legalacsonyabb kalóriatartalmú fehérje. Egyáltalán nem nehéz, csak ha tésztával és baconnal eszed :)
Én kefirrel kevertem össze, és egy pici sót raktam bele, vagy/és snidlinget, így sokkal finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!