Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Mi a véleményetek...

Testépítők! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 6. 12:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az íze engem nem érdekel...
2011. jan. 7. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert egy csomagolásra bármit rá lehet írni, de itt nem bevizsgált a termék, míg a testépítőcégek termékeit folyamatosan vizsgálják.
2011. jan. 7. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
én pont az amcsi poroktól tartok. 1. ott nincs szigorú bevizsgálás 2. amire eljut hozzád(föleg ha nem szeretsz boltban +4ezret rákölteni) ki tudja mi változik az összetételben..
2011. jan. 8. 07:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne bevizsgálva, nem forgalmazhatnák, ugrana rá a hatóság. Ha az, akkor viszont elég jónak tűnik nem?
2011. jan. 8. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Jómagam nem fogyasztok semmilyen táplálékkiegészítőt, mivel az általam űzött sportok jellege nem követeli ezt meg. De ez a termék, tekintve, hogy maximálisan hivatalos forrástól, ránézésre nagyon is megbízható cégtől származik, biztos vagyok benne, hogy kiváló minőségű, és a legszembeötlőbb, hogy kifejezetten olcsó, így ha szükségem lenne ilyesmire, biztosan megvenném. Alapvető közgazdaságtani tény, hogy egy termék árát semmiképp sem a gyártó, hanem a piac határozza meg. Ha túl olcsón adják, a gyártási kapacitás képtelen kielégíteni a vásárlói igényt, ha meg túl drágán, nem veszik meg elegen, árufelhalmozódás indul meg, a gyártó rosszul jár. Egy termék ára minden esetben a gyártó számára az optimumot jelenti. A felkapott tápkieggyártó cégek megengedhetik maguknak, hogy adott gyártási kapacitás mellett drágábban adják a termékeiket, mert így is megveszik, viszont egy ehhez hasonló, alig ismert (szerintem a legtöbb fehérjepor-fogyasztó itt olvas róla először) cég csakis olcsóbban adhatja, mert számukra így éri meg, hogy el tudják adni a készleteiket. Ergo nem azért olcsó, mert gagyi zugáru, hanem azért, mert ezt teszi lehetővé a piac és a forgalmazó viszonya. Ez pedig jól van így, mert mi is jól járunk, olcsón vehetjük meg, ha akarjuk. Tehát vedd meg a legnagyobb nyugalommal, biztos lehetsz benne, hogy jó minőségű, és örülj a jó árnak!

Nagyon köszönöm, hogy megmutattad a linket, be is raktam könyvjelzőbe, még jól jöhet. :)

2011. jan. 10. 02:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Én köszönöm!Mindenkinek.
2011. jan. 10. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!