Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik küzdősport által nő...

Melyik küzdősport által nő meg legjobban az állóképességem, ami a szerződéses katonasághoz megfelelő?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 17:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Kyokushin Karate!!ezt elkezded nagyon erős leszel és intelligens és jó lesz az állóképességed...

ne hidj senki másnak , nagyon sok küzdősportot űztem már de a kyokushinkai a legjobb, muay thai-kick box-box stb nem ér semmit erre a kérdésedre a konkrét válasz a kyokushin karate remélem segítettem!!

2011. jan. 3. 18:29
 2/19 anonim ***** válasza:

Ja persze,mert attól nagyon nő az állóképesség ha heti kétszer lemegy és lassított felvételben katázik:).

Heti 4-5 ökölvívó edzés.Árnyékolás,ugrálókötelezés,zsákolás,sparring,pontütőzés.Az ilyesmitől nő az állóképesség.

2011. jan. 3. 18:41
 3/19 anonim ***** válasza:
elsőnek igaza van, heti 3 edzéstől, amin általában 10 vagy 2 kört futnak a kb. 400 m-es pályán tényleg nem nő az állóképesség (Thai-box)... Am karatéval meg óvatosan, nálunk is tartottak edzést 2 edzés/hét és a végén 5000FT/hó. A vizsgákhoz vagy mikhez szükséges pénz ebben még nincs is benne, és csak azért járattak minket h a "jobb" versenyzőket versenyre járassák. Edzője válogatja amúgy.
2011. jan. 3. 19:49
 4/19 anonim ***** válasza:
mivan?! Ti milyen muay thai edzésre jártatok? (egyáltalán jártatok?) Nálunk anno elég brutális erőnléti elemek is az edzés részei voltak (2-2,5 órás edzésen, mikor meddig tartott), párnás gyakorlatok is elég fárasztóak, aztán a végén a 15-20 x 3 perces menetek, váltott partnerekkel. Azért megnézném egy ilyen edzés végén mi lenne a véleményetek :) Ennyi erővel mondhatnám, hogy a karate bohóckodás, mert jártam bizony én is karatézni és szánalmas volt. De tudom, hogy az edzőtől függ sokminden.
2011. jan. 4. 11:34
 5/19 anonim ***** válasza:

(1. vagyok), persze h nagoyn sok minden függ az edzőtől de attól is h micsinálsz) én 10 éve kyokushin-ozok és az utóbbi 2 évben sose fáradtam el komolyabban(max egy kicsit), mellette fussál, amit a második ír azok is nagyon jók!! de a muay thai-t is úgy kell elkezdeni h jó legyen az edző az én edzőm tökéletes!!

KEZD EL A KYOKUSHIN-T MAJD 1 ÉV MÚLVA ÍRJ VISSZA H FEJLŐDTÉL-E HA NEM(AMI SZINTE LEHETETLEN) AKKOR MAGADRA VESS... ELKEZDHETSZ BÁRMIEN HARCMŰVÉSZETET CSAK PL TAI CHI-T NEM ÉRDEMES MONDOM ÉN A KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLTAM

2011. jan. 4. 16:27
 6/19 anonim ***** válasza:
(1. VAGYOK) én akárhány muay thai-ost láttam életemben mind kis vékonyak voltak vagy pedig nagy culák viszont ha elkezdesz kyokushin-ozni akkor meg emberesedsz!
2011. jan. 4. 16:29
 7/19 anonim ***** válasza:
ugye azt tudod, hogy az állóképesség nem egyenesen arányos az izomtömeggel?
2011. jan. 4. 17:32
 8/19 anonim ***** válasza:
igen tudom, te idi*ta!! 2. válaszolónak..pontkesztyű meg ezek vannak kyokushin edzéseken is......ott rugni is megtanulsz nem csak ütni
2011. jan. 8. 17:05
 9/19 anonim ***** válasza:

A kyokushin tényleg nagyon jó.Tapasztalatból tudom:)

Elég jó állóképességet ad + kemény és fegyelmezett leszel tőle(ha komolyan csinálod).

És 2.:a katákban igenis el lehet fáradni.Ahhoz,hogy egy magasabb öves katát végig tudj csinálni szépen,szabályosan..hát elég jó állóképesség kell.

De állóképességre jó még a box,thai box,muay thai...és megannyi ringes küzdősport.

De ha nem "csak" bunyós,hanem harcművész is szeretnél lenni,szerintem kyokushin;)

üdv.

2011. jan. 8. 17:15
 10/19 anonim ***** válasza:
BJJ. a Muay thai a sarkon sincs ehhez képest. Az első edzés végén majdnem elrókáztam magam, pedig a MT edzéseket vigyorogva nyomtam végig.
2011. jan. 8. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!