Testépítők, kérhetem a tanácsotokat?
Én egy anyuka vagyok, és elkezdtem a body bulider oldalon található diétát.
Ezt: Egy napi étkezés
1. 20g zabpehely + 8tojás fehérje vagy 20g (1 kanál) protein+ 1 kanál lenmagolaj
2. 50g csirke+30g rizs
3. 50g csirke+30g rizs
4. 50g csirke+200g zöldség
5. 50g csirke+100g zöldség
6. 50g csirke+200g zöldség
Az lenne a kérdésem, hogyha néha a rízs helyett másodlagos ch-t eszek (mondjuk krumplit), akkor mennyiségileg mennyit ehetek? Mert én úgy értelmeztem,
ha 30 g rízs-ben van 21 gramm ch
Akkor burgonyából 100 grammot ehetek, mert abban van meg a 20 gramm ch. Remélem érthető a kérdés.
Nagyjából igen.
De ehhez az étkezéshez vétek lenne nem elkezdeni aktívan sportolni :) Súlyzós edzéseket végezni.
Amúgy kicsit magas a csirke+köret túlsúlya, meg fogod unni, lefekvés előtt mehet nyugodtan valamilyen sovány túró. 2 étkezést kiválthatsz turmixxal, és szóját is beveheted az étrendedbe, hátha kevésbé lesz unalmas és költséges :)
Köszi a válaszokat!
Igen néha eszek sovány túrót is meg sajtot, sőt egyéb húsokat is, mert kicsit unalmas.
A mozgást otthon tudom csak megoldani (torna dvd), gondolom ez messze nem olyan hatásos, mint egy súlyzós edzés, de jobb, mint a semmi.
ne egyél sajtot, tele van zsírral
és igen a krumpliban (főtt v héjában sült!!!) 20% ch van
torna dvd semmit nem ér, inkább kocogj vagy sétálj 1 órát naponta (tempósan) vagy bringa ugyanígy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!