Kell valamit szednem ha hamarabb izmos akarok lenni?
Figyelt kérdés
kondizok köbö 3-4 hete..előtte nem edzegettem, csak breakdance-eltem..emiatt szálkás vagyok deka zsír nélkül..hogy-mivel lehet/érdemes esgíteni a növekedést..
2010. dec. 30. 00:22
1/8 anonim válasza:
Esetleg magnéziumot. Az jót tesz az agyadnak is.
2010. dec. 30. 00:27
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy megy a szüzességhez, de logikus hogy szedni kell valamit, hogy gyorsabb eredményt érj el. Vannak különböző szerek és a tájékozodás nagyon fontos. Én nem szedek semilyen szert, de ha akarsz akkor fehérje elengedhetetlen
2010. dec. 30. 00:27
3/8 anonim válasza:
Egyél sok fehérjét, de csak táplálék formájában. Ne kezdj el szedni semmit!!!
2010. dec. 30. 00:28
4/8 anonim válasza:
Bocsi,hogy megkérdezzem,de minek akarsz hamar izmos lenni ?:D
2010. dec. 30. 00:28
5/8 anonim válasza:
maradj a sima kondinál és ha rám halgatsz ne szedj semmit..
vannak porok amik nagymértékben segítik az izomnövekedést csak akik ezt szedik azok abba nem gondolnak bele h a szív is egy izom (azt pedig nemegészséges növeszteni)
2010. dec. 30. 00:29
6/8 anonim válasza:
kondizz tovabb es egyel meg fel kg csirkemellet naponta, es ne szedjel semmit
2010. dec. 30. 01:09
7/8 anonim válasza:
hülyék azért van itt mert még szteroidszűz a skac!
HA már ezt akérdést a szüzesség témába irtad akkor mondok neked egy fontos dolgot ,hogy a steroidok és kül teljesitménynövelő szereknagyban befolyásolják a nemi életet szal mivel fiu vagy mondok egy plt:KIsebb lehet a dákód és ez sztem elég ok is hogy ne szedj semmien teljesitménynövelőt.Ehez jön még az is h mennyivel jobban esik az neked hogyha azt tod majd mondani h "ezért a testért én megdolgoztam"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!