Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mondanátok statikus gyakorlato...

Mondanátok statikus gyakorlatokat? Pl. "hasra kitartás"

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:

keress rá google-ben: planche

ilyenekre gondolsz?

2010. dec. 25. 23:54
 2/8 A kérdező kommentje:

aha, ilyenekre

meg arra hogy nem feltétlenül csinál úgy fekvőtámaszt, hanem kitartja úgy magát egy bizonyos ideig

meg, hogy amikor odaállsz a falhoz és a lábad derékszöget zár be a talajjal, olyan mintha ülnél szék nélkül

húzodzkodó rudon csak lógsz bizonyos ideig

2010. dec. 25. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:

igen az egy jó combizom erősítő gyakorlat, hogyha derékszögben odaguggolsz a falhoz. a planche-ket meg nem feltétlenül kell fekvőtámasszal csinálni, először simán csak tartással. :D tucked planche ( [link] ez a legkönnyebb változata.

rúdon meg lógva emeld fel a lábaidat derékszögbe, annál jobb, minél nyújtottabbak a lábaid. ez meg jó hasizomra :D

[link]

ha tudsz angolul, akkor tessék itt van ez az oldal, innen lehet sokat tanulni :D

2010. dec. 26. 00:10
 4/8 A kérdező kommentje:

szia

köszönöm a válaszod. nagyon hasznosak, amiket linkeltél, örülök nekik, sok jó dolog van rajtuk

2010. dec. 26. 00:20
 5/8 A kérdező kommentje:
és Te ezek a gyakorlatok közül, amit linkeltél csinálod valamelyiket?
2010. dec. 29. 00:45
 6/8 anonim ***** válasza:
az említett tucked planche-t, illetve az L-sitet szoktam néha csinálni :D de én inkább kézenállásból kinyomás, kézenjárás stb. szoktam itthon gyakorolni :D
2010. dec. 29. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
kézenállásba* kinyomás
2010. dec. 29. 17:00
 8/8 A kérdező kommentje:
aha, értem
2010. dec. 30. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!