Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Előre szaltót csinálhatok az...

Dcfandnb kérdése:

Előre szaltót csinálhatok az ágyamról?

Figyelt kérdés
Kb a földtől 30cm és raknák magamalá sok ágyneműt 11 éves leszek és már egyszer kétszer megpróbáltam pk-zás alapja ként szeretném megtanulni.
2010. dec. 25. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
jó esetben a lábad töröd el, rossz esetben a nyakad, de a te dolgod...
2010. dec. 25. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem ne a szaltókkal kezd. vannak "alapabb" dolgok is, amiket gyakorolhatsz, pl. vaultok, roll, ugrások, speciálisan a szaltóhoz pedig a tigrisbukfenc minél magasabban. ha meg mindenképpen szaltózni akarsz, akkor ne helyből, hanem nekifutásból és vastag szivacsra/ágyneműkre, párnákra. próbálj meg legalább a hátadra átfordulni, akkor nagy bajod nem eshet :D

sok sikert és vigyázz magadra :D

2010. dec. 25. 19:17
 3/4 anonim válasza:
Legyen az ágy lehetőleg puha! Én tudok szaltózni, 10 éves korom óta, de tesin is néha alig ment. Szóval bocs ha megsértődsz ezen, de lehet túl fiatal vagy ehez.
2010. dec. 26. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha valóban 11 vagy akkor ezt még el is tudom képzelni hogy nem viccből irtad, semmiképpen nem szórakoznék ilyennel nem egyszer láttuk a tévében hogy edzésen megfelelő biztonságos körülmények mellett is történtek tragédiák, és nem téged szeretnélek holnap este a tévében látni a barátok közt helyett : D
2010. dec. 26. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!