Ha egy túlsúlyos ember elmegy kondiba akkor azt kiröhögik?
Fogyókúrázom egy ideje (45 napja kb), de nem azzal a célzattal, hogy egy gebe legyek, hanem majd legyen rajtam valami izom is. Mivel nem olyanok az "adottságaim", nem tudok csapatsportot űzni (bár szeretem a focit pl), ezért gondoltam arra, hogy talán kondiba kéne járnom, mert ott csak a saját teljesítményem számít, és legalább erősebb is leszek ha sokáig csinálom. A kérdésem az, hogy ha elmennék, kiröhögnének, nem szólnának semmit vagy esetleg még "tisztelnének" is? Van olyan ismerősöm akit a szellő is elfújt anno, ezen akart változtatni, elment kondiba és a "nagy állatok" mondhatni régi önmagukat látták benne, és ezért jól kijöttek.
Szerintem valószínűbb hogy kiröhögnek, megszoktam szóval egyébként nem befolyásol semmiben, de ha valakinek van ilyen tapasztalata, megoszthatná velem :)
Egyébként a fentiek mellett azért választottam a kondit mert semmilyen gépem nincs amivel itthon edzhetnék, teremben viszont mindig arra tudnék gyúrni amire éppen kell, és talán még új arcokat is megismernék.
Már miért röhögnének ki? Mindenki elkezdi valahol. Nem az a lényeg hogy most milyen vagy, hanem hogy milyen leszel.Ha meg van pár nyomorék aki kiröhög, bár ezt kétlem, akkor azok meg akkor fognak nagyot nézni amikor látják rajtad azt hogy keményen edzel és szép lassan eléred a célod. ÉS amúgy sem azért mész kondiba hogy azzal foglalkozz hogy kiröhögnek e, hanem hogy alakítsd a tested és a lelked.
Szerintem.
Na ennek nagyon örülök :) Akkor januárra már veszek is bérletet.
Konditerem azért bejövősebb mint egy sportegyesület mert akkor megyek amikor akarok, nem köti meg az időrendem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!