Melyik edzesterv hatekonyabb?
Nem értem, mi a kardio és kis szálkás?
Szerintem növeljél izomtömeget, aztán utána esetleg mehet a kardio, ha esetleg szükséges.
Heti 4x 1,5 óra!!!:) + JÓ KAJA!!!
És jó lenne tudni az edzéstervedet is..?!:)
Jó étrend..: min. napi 5x étkezés kb egyenlő időközönként ami viszonylag szénhidrát szegény de fehérje dús kell hogy legyen!-kb este 6-7 után már ne legyen szénhidrát az étkezésbe max. zöldség és valami fehérje forrás..
te eseted kicsit komplikát ha vega vagy..mert akkor a fő fehérje forrás a hús kiesett....helyette hal, túró, tojás,-azt hiszem ezeket ehetik a vegák..?!:)
Hát az edzésed meg káosz...!:(
Clemmel kell egyetértenem... sajnos semmi fogalmad sincs az egészről. Kb annyit tudsz erről a sportról mint én a sakkról. Ott lehet lépkedni parasztokkal azt cső, kb ennyire tudok sakkozni. Valahogy te is így vagy vele...
Szóval elsőnek kaja:
Reggeli: valami gyors felszívódású szénhidrát, hogy jól induljon a reggel
Tízórai: lassú felszívódású szénhidrát, fehérje, hogy kibírd délig
ebéd: fehérje, fehérje, fehérje ha punci vagy akkor kell valami köret is :D
edzés előtt: lassú/gyors felszívódású szénhidrát is kell, hogy az elejét túléld és végig is tudd csinálni (bár ez függ az edzésed intenzitásától is)
edzés után: lassú felszívódású szénhidrát+fehérje
vacsora:fehérje
Nekem így néz ki a struktúrája szálkásításnál az étrendemnek. Persze lehet variálni.
Edzés: egy héten minden izomcsoportot meg kell edzeni 1X.
Tehát tessék mellezni, hátazni, bicepszezni, tricepszezni, vállazni, combozni, farozni, alkarozni(bár valaki kihagyja) heti 1X. A vádli és a has az más én annak vagyok a híve, hogy vádlizni sokszor kell legalább 3X egy héten hasazni meg lehet minden edzésnap. Kardiózni (futkározni, biciklizni) heti 5X érdemes
Tehát egy edzésterv pl neked:
Hétfő: mell, tricepsz, has, vádli kardió (kocogás)
kedd: kardió (intervallum)
szerda: bicepsz, hát, has, vádli, kardió (kocogás)
csütörtök: kardió (intervallum)
péntek: váll, láb, has, vádli
szombat: kardió (baromi lassú kocogás, séta (mivel lány vagy))
vasárnap: teljes pihenő
Ebből a vádlit szedheted csak a lábedzéshez végülis oda tartozik. Nekem így vált be, gyengém a vádli és így tudom szépen felhozni csak. Ha túl soknak találod a kardiót akkor vedd ki a csütörtökit
De ne feledd: amíg több kalóriát viszel be mint amennyi a napi szükségleted addig nem fogsz tudni fogyni
Ha valami nem igaz amit írtam nyugodtan javítsatok ki, de kérlek titeket ne az legyen az indoklás, hogy mert csak Saten írta... sajnos egyre többször találkozok ilyennel :( :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!