Heti 2 melledzés belefér? így?
Figyelt kérdés
Fekvenyomás 4*8
Fekvenyomás pozitivon 4*8
Tárogatás vizszsintesen 4*8
Egykezes nyomás negativon 4*8
Áthuzás pull over : 4*8
Ches press gép 4*8
2010. dec. 19. 21:40
21/25 anonim válasza:
nem.pár év múlva már igazán látványos és drasztikus lesz a változás.Már pár hónap alatt is látszódik
22/25 A kérdező kommentje:
Amugy én nem szeretnék testépitő lenni szoval szerinted azt az alkatot amit é nszeretnék szerintem gondolod teis nemaza schwarzenegger de jól nézzekki azt minden féle tömegnövelő,koxtól szoval csak simán több ideig tart amig elérem?
2010. dec. 19. 22:52
23/25 A kérdező kommentje:
Azaz tömegnövelők nélkül
2010. dec. 19. 22:53
24/25 Saten ҉ válasza:
Uram Isten! Kicsit olvasgass utána rendesen és ne profik edzését próbáld csinálni. Teli van a net kezdő edzéstervekkel. És amúgy a koksz nem egyenlő a tömegnövelőnél maradjunk ennyibe
25/25 anonim válasza:
nyíregyi vagy? tegnap edzettem kormány misivel, maradjunk annyiban, hogy ő nem te vagy.
amit fel kéne fogni: a testépítés egy olyan sport, amibe sok időt kell fektetni, türelmesnek kell lenni, ezért nem birja a sok húgyagyú hosszú távon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!