A téli futóedzésnek nincs valamilyen káros hatása?
Egyik ismerősöm szerint, ha mínusz van, azért nem egészséges futni, mert hiába az orrunkon át vesszük a levegőt, mégis hideg a szervezetnek, és tüdőgyulladást kaphatunk.
Ez igaz lehet??
köszi! :)
további jó edzést!
lehet, hogy akkor ezután ki fogok járni a Margitszigetre.
A tévhittel ellentétben nyugodtan mehetsz futni téli hidegben, csak be kell öltözni és kész, és érdemes szájon át lélegezni, ezt is megteheted, hidd el. Ha nem hiszed, menj ki a szabadba fagypont alatti hőmérsékleten, és kizárólag orron át, egy jó nagy levegővel szívd tele a tüdőd, aztán meséld el, milyen érzés volt!
Szóval menj ki nyugodtan, és fuss, én is szoktam -20°C-ban is! Megnyugodhatsz, Satennel vágjuk a témát. :D
Rendben, bizony! :) Szóval hajrá, fuss a fagyban is! :)
Különben Saten, látom, egyetlen ponttal máris megelőztél a toplistán, szóval most hadjáratot hirdetek ellened, mert irgumburgum. :D
:) Én meg Robot Unicorn Attack-kal nyomom, szóval egyenlőek a zavaró tényezők. :D
Ha már néha kommunikálunk, akkor szeretném, ha Deninek szólítanál, a Danitól falra mászom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!