Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Diétában mekkora szerepet van...

Diétában mekkora szerepet van a különféle táplálékkiegészitőknek?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek! Olyan gondom lenne hogy diétázni szeretnék két hét múlva és nem tudok dönteni hogy alakuljon az étrend.A fehérje szilárd kajából meg a testsúlykg-onkénti 3-3.5g vagyis nem kéne mellé fehérje turmix de viszon a reggeli zabpehelyhez kéne és edzés után is jobban szivodik fel.Kéne multivitamin is mivel elég szegényes az étrend diéta alatt. Kéne glutamin,bcaa az izomtömeg megtartásához,esetleg estére kazein protein, meg még az izületvédő,edzés elötti bedurrantok,zsirégetők.

Nos arra akarok kilyukadni hogy én szilárd tápanyagokból megteremtettem a megfelelő fejérje,szénhidrát,és zsir bevitelt mennyire szükséges a kiegészitők használata? lenne rá pénzem de mindent nem tudok megvenni melyikek a leghasznosabbak ?

2010. dec. 16. 22:05
 1/4 A kérdező kommentje:
184cm vagyok 21 éves 91kg 4év kondi eredménye.
2010. dec. 16. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor sorrendben írom:

1. VITAMIN!!!(ilyenkor gyenge az immunrendszer és könnyű bekapni a fertőzéseket és a vitamin az alapja mindennek)

2. Glutamin+BCAA(remélem nem kell ecsetelni)

3. Tejsavó

Ízületvédő nem kell.Úgyis vissza fog esni a teljesítményed.Bedurrantó abszolút felesleges,kazein meg luxus(inkább soványtúró).

Zsírégetőnek én yohimbe+koffein kombót használnék(mármint ha a naturál síkon filózok)de ez is csak akkor kell ha versenyformához közel akarsz kerülni.Ha egy sima 10-12%os testzsírt akarsz összedobni akkor a fenti 4 termék kéne

2010. dec. 16. 22:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, igen naturál módon készülök fel.Most sem olyan rossz a testzsirom kockás has erezett bicepsz és a fűrészizmok is látszódnak normál állapotban, de a fenék és a comb hát nem tudom ott van mit dolgozni :akkor whey protein pro,multi pro,g-bomb,bcaaxpress ezek jók lennének vagy te mit ajánlassz? és érdemes nekem aerobot végeznem , vagy a heti 4 súlyzó meg diéta elegendő ? 14-16 hetet szántam maganak hogy 8-10%-ra levigyem. A mostani kb 13-14-et.
2010. dec. 17. 06:23
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem a g-bomb helyett sima mezei glutamin is jó.Az hogy aerob kell e egészen anyagcserefüggő.De tegyük fel hogy mocskosul gyors az anyagcseréd és aerob nélkül is fogysz.Akkor meg azért jobb mert több ch-t ehetsz és teltebb leszel.Tehát megvan a haszna.

Szerintem meg akkor a yohimbe is jó lenne neked

2010. dec. 17. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!