Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy a KO...

Mi lehet az oka, hogy a KO után a harcosígy reagált és ilyen hangokat adott? Epilepsziás roham ez vagy mi? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Nehogy valaki olyat írjon, hogy ilyen ütések után mindenki így járna. Ez hülyeség. Láttam már sok KO-t és ha el is ájulnak kis idő múlva feleszmélnek és ülnek, mint egy kisgyerek:D Az ott ülők közül a néger nemegyszer ütött már ki így embereket. Másik oldalon Forrest Griffin szintén nagy ketrecharcos. Dana White az UFC elnőke... na ő látott már egy-két KO-t:D. A többiek is mind szakmabeliek. Több ketrecharcos van ott... de mindenki csak néz...

[link]

Brutális UFC KO

Pontos linket nem tok.

2009. jan. 22. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az epilepsziás roham más. Gondolom épp úgy hatott az ütés az agyára, hogy ezt váltotta ki. Gondolom nem is emlékszik arra az időszakra.
2009. jan. 24. 09:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a választ.
2009. jan. 24. 18:16
 3/3 anonim válasza:
ez tényleg nagyon durva,és ijesztö is.én is kiváncsi vagyok hogy mi váltotta ki belöle ezt.
2010. febr. 25. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!