Lehet rendőr epilepsziás?
Figyelt kérdés
A sógórnőm fia 8.-as.Most kell eldönteni,hogy melyik suliba akar továbbtanúlni.Ő rendőr akar lenni,de epilepsziás.Én úgy tudom nagy a követelmény.Epilepsziás nem mehet.azt mondja a fia,reméli majd addigra elmúlik neki.Szedi a gyógyszert,azóta nincsenek rohamai.De akkor mikor múlik el?Honnan tudná azt,hogy elmúlik a betegség?2011. okt. 19. 09:48
2/9 A kérdező kommentje:
Én is mondtam neki,de azt mondta majd elmúlik mire rendőriskolába megy.Szerintem ha nem szedné a gyógyszert,rohamai lennének.
2011. okt. 19. 10:14
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor se vennék fel az iskolába,ha eltellne jó pár év,szedi a gyógyszert,de nincsenek rohamai?
2011. okt. 19. 10:17
4/9 anonim válasza:
Ez nem olyan betegség szerintem ami elmúlik, csak a gyógyszerrel karban lehet tartani. De attól megmarad.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem!Köszönöm a választ.Biztos csalódott lesz,mert élete vágya hogy rendőr lehessen.
2011. okt. 19. 10:33
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Van olyan epilepszia is, ami elmúlik. De ez csak később fog kiderülni, még az orvos sem tudja megmondani.
Végezze el a gimnáziumot; ha addigra elmúlik, akkor mehet rendőrtisztire. Ha nem, akkor tanuljon mást, és ha addigra már elmúlt, akkor szintén mehet rendőrnek bármilyen diplomával. Ha annak a végére nem múlik el, akkor azzal a szakkal keressen civil munkát, amit tanult, mert azután már biztos nem fog elmúlni.
8/9 anonim válasza:
Az előttem válaszolók már mindent leírtak, csak annyit tennék még hozzá, hogy egy kis reményt adj neki, hogy a rendőrség/bv keretein belül nem csak rendőrként dolgozhat. Ha a jogi egyetemet elvégzi, akkor jogász diplomával dolgozhat ügyészként, jogra pedig nem kell eü. alkalmassági.
9/9 anonim válasza:
Nagyon sok fajta epilepszia van attól függ, hogy milyen epilepsziája van.
Én is epilepsziás vagyok és mégis lehetek rendőr
Remélem, hogy ő is lehet egyszer rendőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!