Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3. hónapja járok kondiba és...

3. hónapja járok kondiba és nem igazán látok változást, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
október óta járok hetente 3 szor "gyúrni" van hát és mellezős nap, de nem igazán látok eredményt- csak fehérjét szedek edzés után, semmi mást, és igazábola za bajom hogy csak annyi változott hogy a kezeim kezdtek el eresedni , és nem nőtt a karom... ez 3 hónap elteltével belefér..?
2010. dec. 15. 19:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Testépítés?

80% étrend 20% edzés

2010. dec. 15. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Kaja az nincs rendben, ez látszik.

Szerintem az edzésed sem lehet rendben, de ezt nem tudom, nem vagyok veled.

Tápkiegjeid, ahogy látom nincsenek.

Gondolom pihenni sem pihensz eleget, és inni is iszol alkoholt, esetleg dohányzol.

Ez a sport nem olyan, mint ahogyan sokan elképzelik, hogy lemegyek a terembe, dobálom a súlyokat, és beleszarok a világba. Minden részére figyelned kell, és meg kell találnod a harmóniát, különben fölösleges az egész...

2010. dec. 15. 23:23
 13/17 A kérdező kommentje:

inni alkalmanként szoktam, dohányozni nem. az edzést pedig normálisan csinálom , nem összevissza , hanem rendszeresen.

mellezős' napon a gépen összetolást csinálok, 4x12-t , aztán szembe állok a géppel és 4x12 lehúzás.jönnek a kézi súlyzók 10 kg al egyenlőre azzal tárogatás, 4x12 , erre a napra van téve a bicepsz is arra is 4x12 , és még 1 bicepsz gyakorlat amit 25 kilo körüli francia rúddal csinálok, tehát azzal csinálok 4x12-t. ezen kívül van még a hátazós' nap akkor tricepszet csinálok, és a gépen 2 másik gyakorlatot és csukjára, de mind 2 nap van hasazás is ebből 2 gyakorlat. fekve nem nyomok mert ez nem terembe van hanem barátomnál csináljuk és egyenlőre nincs még elég súly a ródra ahhoz hogy legyen értelme. remélem semmit nem hagytam ki, szerinted ez nem megfelelő ha normálisan csinálja az ember, vagy változtatni kéne?

2010. dec. 16. 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:

elég jó edzésprogram, de a fekvenyomást ne hagyd ki, az nagyon fontos!!

És még valami: Lábra is eddzél, mert féloldalas leszel.

2010. dec. 17. 09:20
 15/17 A kérdező kommentje:
lábra azért nem edzek mert focizok is mellette igaz nem magas fokon, szal így szünetben heti 1 edzés van, de január közepétől heti 3 lesz, szerintem nem lesz szükség külön edzésre :)
2010. dec. 17. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor a foci a ludas...
2010. dec. 18. 02:54
 17/17 A kérdező kommentje:
miért mi a gond vele...?
2010. dec. 18. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!