Ha súlyzózom, de nem viszek be túl sok fehérjét (anyagi okokból), inkább szénhidrátot, fel tudok szedni egy kis súlyt? Van így értelme edzeni egyáltalán?
Kedves h4xOr! Hacker? :-)
Tudom, hogy nem csak a súlyzós edzésekhez kell fehérje. Nem akartam mentegetőzni, de leírom, hogy van pénzem, de mivel munkanélküli vagyok, nem tudom, meddig kell kihúznom belőle. 1.5g/tskg fehérje (90g, kb. 40dkg csirkemell) kb. 500 Ft naponta, azért ez nem olyan kevés. Vagy rosszul számoltam?
Futni szoktam néha, bár ebben a hidegben nem túl gyakran.
Nem csak a csirkemell létezik.Egy 160 adagos power protein 10000ft.20g fehérje/adag.Tojás,túró,csirkecomb,hal ha a 60kilódhoz legalább 80-100g-ot be tudnál ezekből vinni az elégséges lenne.Megeszel reggelire 6 tojásfehérjét(18g) edzés után 1 turmix(20g) utána 10deka csirkecsöcs(20g) még egyszer 10deka csöcs(20g) este 10-15deka sovány túró (20g)
az 98g
Akkor te nem tudsz számolni...
10000/160=62,5Ft/20g(power protein)
Csirkemell 1200/10=120Ft/20g
És az amit leírtam naponta kb 6-700ft lenne+a ch mondjuk 300ft ha csak rizst eszel.Ha te most ennyit nem eszel meg 1 nap akkor tényleg hagyd a francba
Kérdező, te nem a Swarczenegger1 vagy, csak letiltott névvel?
Ő szokott ilyen hülyeségeket kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!