Melyik a leghatékonyabb módszer hasizom erősítésre?
tudom 1000 ilyen kérdés van az interneten,de mégse tudom,hogy melyik a legjobb,mivel nem nagyon válik be egyik sem amit kipróbáltam,fiú létemre szégyenlem,ahogy kinézek,a seggem térfogata is kezd megnőni alig megy már rám a nadrágom,nem vagyok kövér,nincs tokám vagy ilyesmi,de a hátsóm meg a hasam egyre nagyobb,kocogni is szoktam súlyzózok is itthon minden nap csinálok felüléseket,feszesebb lett a hasam,de a térfogata nem akar csökkenni. van egyáltalán erre megoldás,legalább szilveszterig szeretnék pár kilótól megszabadulni,mivel a barátnőmnél alszok,és szégyellem a nagy hasamat,meg amúgy is rossz emiatt a közérzetem. annyi féle módszer van,de én már nem tudom melyik a leghatékonyabb.
a legfőbb gond,hogy szeretek enni,jókat enni,hús édesség ilyesmi,dohányzom is,de ezekről nehezen tudnék lemondani,talán a cigiről könnyedén,de hús meg más finomságok nélkül csak pár napig bírom,ha anyu főzeléket vagy ilyesmit csinál félóra múlva már korog a gyomrom,nem tehetek róla. lécci segítsetek.
jah meg esetleg próbálhatsz vmi emésztés segítő gyógynövényt is a mozgás mellé, ha tényleg olyan sokat szeretsz enni:)
pl édeskömény teát
A hasizmod erősítésére a súlyokkal kivitelezett hasprés a legalkalmasabb, vagy ha hajlandó vagy rááldozni, szerzel egy Ab Pavelizer II-t, az még jobb, mert koncentrált a hatása.
A testzsírod csökkentésére pedig intervallumos kardió kell.
Most csak nagy vonalakban írtam, ha kérdésed van, írj kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!