Tisztelt testépítők! Melyik terméket válasszam: Whey protein professional, vagy volumass 35 professional?
2 hónapja kezdtem edzeni,mivel enyhén hízásra hajlamos vagyok(170cm 85kg)a tejsavót javasolták nekem,de edzés után szükség van ch-ra is,az meg a volumassban van.Szerintetek ha az étkezésre figyelek sok zsír feljöhet a volumass 35 prof.-tól?
Légyszi ne hurrogjatok le!
Most a protein, és a tömegnövelő tök más.
Én lehet kezdőként a volumasst szedném edzés után, amúgy meg normálisan kajálnék.
Ja, de akkor megkapja a volumasst :D
Amúgy én is így csinálom magamnak a tömegnövelőt, de nála mégis más, nem hiszem, hogy grammra ki fogja mérni.
Vagy megpróbálhatná a Syntha-6-ot, nekem a kedvencem, csak drága, és mellé nem kellene akkor se malto se dextróz az esetében.
Persze, 2 hónapja edz, de ajánlgassátok neki a sok szart....
Hátha elmegy a kedve az egésztől, mert beleöl egy valag pénzt, aztán nem történik semmi.
Edzeni még nem tud, de a porok a legfontosabbak, mi ?!
Ajánlok én neked:
Csirkemellfile Professional . Hentesnél kapható, le kell tolni minden nap kezdetnek úgy 3/4 kilót párolva, meg 300 gramm rízst, meg 200 g. zabpelyhet, és este negyed kiló túrót.
Táplálékkiegészítő, ami valóban kell:
Multivitamin, C-vitamin, Omega-3 halolaj caps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!