Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Okozhatja ez az indokolatlanul...

Okozhatja ez az indokolatlanul erős fáradékonyságot?

Figyelt kérdés

Kb egy év nagyon passzív, sok ülőmunkával járó életmód után megint elkezdtem edzeni. Nem a legokosabban csináltam, mert rögtön azzal a súllyal és ismétlésszámmal kezdtem, amivel 1 éve edzettem - több hónapos fokozatos edzés után. Az izomláz nem lep meg, de brutálisan fáradékony lettem az utóbbi napokban. 10 órát alszom, tolom a kávékat, mégis szédelgek (mintha lezuhanna a vérnyomásom), erőtlen vagyok, nem tudok rendesen koncentrálni.

Összefüggésben lehet azzal, hogy megerőltettem magam, vagy csak véletlen egybeesés és máshol keressem az okot?

28 éves vagyok, normálisan étkezem (tehát nem a vércukrom lehet ludas), dohányzom, most csak súlyzós edzést kezdtem el.

2010. dec. 10. 17:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy egyébként egészséges vagyok és fehérjepor szedésén kívül más nem változott az életvitelemben (az is a tájékoztatón írt mennyiségben, egész napra szétosztva).
2010. dec. 10. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:

lehet túledzés vagy vitaminhiány is.

Vannak bizonyos ásványi anyagok amik hiányában fáradékonyabb lesz az ember.Sok eshetőség van.

Első körben vegyél egy durvább vitamin pakkot

2010. dec. 10. 17:56
 3/5 Saten ‫҉ ***** válasza:
Szimpla túledzés... fogd kicsit vissza magad és fokozatosan térj vissza az eredeti súlyokhoz/intenzitáshoz
2010. dec. 10. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
1 hét pihi.
2010. dec. 10. 19:44
 5/5 Clem ***** válasza:

Egy erős vitamin pak a minimum.., az edzésből vegyél vissza egy kicsit rövid ideig!

Viszont nálam már okozott ilyet a sok koffein fogyasztás is-ugyanis nagy adagban "vissza csap"..napi egy kávénál ne igyál többet egy darabig!

2010. dec. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!