Okozhatja ez az indokolatlanul erős fáradékonyságot?
Kb egy év nagyon passzív, sok ülőmunkával járó életmód után megint elkezdtem edzeni. Nem a legokosabban csináltam, mert rögtön azzal a súllyal és ismétlésszámmal kezdtem, amivel 1 éve edzettem - több hónapos fokozatos edzés után. Az izomláz nem lep meg, de brutálisan fáradékony lettem az utóbbi napokban. 10 órát alszom, tolom a kávékat, mégis szédelgek (mintha lezuhanna a vérnyomásom), erőtlen vagyok, nem tudok rendesen koncentrálni.
Összefüggésben lehet azzal, hogy megerőltettem magam, vagy csak véletlen egybeesés és máshol keressem az okot?
28 éves vagyok, normálisan étkezem (tehát nem a vércukrom lehet ludas), dohányzom, most csak súlyzós edzést kezdtem el.
lehet túledzés vagy vitaminhiány is.
Vannak bizonyos ásványi anyagok amik hiányában fáradékonyabb lesz az ember.Sok eshetőség van.
Első körben vegyél egy durvább vitamin pakkot
Egy erős vitamin pak a minimum.., az edzésből vegyél vissza egy kicsit rövid ideig!
Viszont nálam már okozott ilyet a sok koffein fogyasztás is-ugyanis nagy adagban "vissza csap"..napi egy kávénál ne igyál többet egy darabig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!