Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen szerek léteznek amivel...

Milyen szerek léteznek amivel nőni lehet? (magasságra gondolok elsősorban, legálisan beszerezhető terméket szeretnék, persze ha az nincs akkor a többire is kiváncsi lennék)

Figyelt kérdés
A gond az h 18 éves vagyok és 178 centi magas. Futball kapus vagyok és bár sokan dícsérnek mindenkitől megkapom h ez a magasság nem lessz elég egy komoly karrierhez ezért szeretnék mindenképp nőni. Egy +6-7 centit szeretnék, a növekedési hormonról hallottam eddig de az állítólag nagyon veszélyes erről véleményeket is szívesen fogadok.
2010. dec. 9. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen ne várj csodát. Egyébként egyik szteroid sem veszélyes, ha normálisan, ésszel használja az ember.
2010. dec. 10. 00:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A szervezetbe mesterséges úton bejuttatott növekedési hormon azért veszélyes, mert az nem ugyanolyan mint amit a szervezeted saját magának előállít.

Egyébként a növekedési hormon alvás közben termelődik, tehát szükséges hozzá a megfelelő alvásmennyiség amit legfeljebb 10-11 órakor kell elkezdeni.

Itt sok mindent megtudhatsz a növekedésről:

[link]

2010. dec. 10. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:

deccától, nöhetsz,

valami steroid izé,

ismerek egy pasit, aki kb 4 cm nött ez segítségével ( persze nem ezért szedte hanem hogy izmosabb legyen), de akárhogy ha azt szeded, erösebb lesszel, az izületeidnek jó, és nöhetsz, a lányok is örülnek mert növeli a szex-hormonokat

2010. dec. 10. 14:30
 4/4 anonim válasza:
az előttem írónak üzenem hogy ha okosat nemtud akkor hülyeségeket ne írjon! egyébként a szer a Deca-Durabolin! Testépítők használják de nemazért h magasodjanak, hanem h tömeget növeljenek és erőt! Magasságnövekedés egy idővel megáll nemlehet utána tovább nőni!!
2010. dec. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!