Elmagyaráznátok, hogy megértsem?
Sziasztok!
Pár napon belül megérkezik a szobabiciklim.Szeretnék combból,illetve hasból fogyni.Rengeteg olyan hozzászólást találtam itt is,amibe az áll,hogy erős lábunk lesz tőle és nem fogyaszt,hanem a hájat megkeményíti.Ettől összezavarodtam...
Most akkor hogy is van ez?
Előrendelve van a bicikli,szóval le tudom mondani,ha tényleg igy van.
Előre is köszönöm:)
Simán megkeményíti! Főleg ha macskát (igen macskát) összeturmixolsz egy kis nyers tojással. Itt olvashatsz róla kicsit többet: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Na jó viccet félretéve: mi a retektől keményedne meg a hájad? Igen fogsz egy kicsit mindenképp izmosodni (u.n. kezdő hatás miatt) de elsősorban az étrended dönti majd el, hogy mi fog történni. Ha többet eszel mint amennyit felhasznál a szervezeted akkor hízni ergo izmosodni fogsz. Ha kevesebbet mint amennyit felhasználna a szervezeted akkor fogyni fogsz... ugye nem is volt olyan nehéz. Amúgy ajánlom vegyél elő egy bioszkönyvet és most ne csak a nemi szervek működéseit olvasd el. Lehet az az érdekesebb de ez már tényleg durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!