Napi kb. hány perc edzéstől lesz kerekebb a popsim?
Popó edzésre a guggolás az igazi,tehát a comb is dolgozik.
Ha minden másnap megcsinálsz 100-200 guggolást,akkor kellően edzett leszel a súllyal való guggoláshoz,ami igazán kikerekíti a popót.
A mikorra meg nincs válasz,mert attól függ,hogy mihez képest,milyenről indulsz.Azon kívül a kerek popóhoz vékony derék illik,ami kiemeli a kerekségét.
Köszönöm. Annyit simán guggolgatok. De csak 2x2kg os súlyzóm van. Emeljem a kg-ot?
a derekam vékonyságával nincs gond ;)
Napi 600 perc csak popsi gyakorlat ér valamit, ha közben nem kajálsz.
NEM LÉTEZIK CÉLZOTT ZSÍRÉGETÉS!
NEM LÉTEZIK OLYAN, HOGY A ZSÍR IZOMMÁ ALAKUL!
Mozogni kellene, normálisan (minimum heti 3x minimum 1 óra) és mellé ch szegénym de fehérjében gazdag diétát folytatni.
Köszi a linket,választ. Ezeket csinálom én is. Csak azt nem tudom max. hány kg-os súlyokkal érdemes?...
Heti 5ször 1órát mozgok. Az étkezésre odafigyelek,de a súlyommal nincs gond. (53vok,165cm-hez)
Csak kerekebb,feszesebb popsit szeretnék... :)
Rubint Réka 80-90 kilóval guggol, csak a miheztartás végett.
De szerintem az is elég, ha a saját, zsírmentes testtömegeddel guggolsz. átlag nőnél ez kb 40-50 kiló.
80-90kg val?? jesszus! ez nem komoly,ugye??
Annyitól tutti leszakadna a méhem... Kipróbáltam 10kg os súlyzóval,ment 4x16 guggolás,és ugyanennyi kitörés...nem volt könnyü.
Ha küldenék fotót a popsimról könnyebben megtudnád mondani,hogy napi hány perc edzéstől lesz kerekebb??? ;) Naaa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!