Milyen sportot tudtuk ajánlani?
Jah, 16/F és a kézizni így-úgy (először tesióra, aztán rendes edzés, most sajna csak sulis) már 5. éve a kedvencem, a squash meg olyan 3 éves dili, de csak időnként, és én is teniszről váltottam, mondhatni.
Élmény szempontjából ajánlanám még a síelést, de az "bonyolult" és nem rendszeres testmozgásnak való.
én is 14 vagyok :)
ha van rá pénzetek, ajánlom a lovaglást...szerintem igazán szórakoztató, de, bár könnyűnek tűnik, azért pár évig tanulgatnod kell :) ezen kívül említették már előttem a különféle labdajátékokat is. azok is jók :)
Szia, én lovagolok. Ez az egyetlen sport, amit egy állat segítségével űzhetsz; mehetsz gyönyörű tájakra tereplovagolni és csak érzed, hogy repülsz :) Megnyugtató érzés az is, ha csak ülsz a legelőn a kedvenc lovad mellett :)
Erősíti a vádlit, külső-belső combizmokat, hátizmokat a nyakig, ha kicsit segédkezel, akkor a karizmokat is. Persze kezdetekkor olyan izomlázad is lehet, hogy menni alig tudsz, de majd elmúlik. Ha megfelelő helyet választasz, az eséstől sem kell félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!